Egységek  
 
  Információk  
 
  Strandbelépő  
 
  Wakeboard  
 
  Galéria  
 
  Rendezvények  
 
  Partnereink  
 
  Vendégkönyv  

 
 
 

 
 
 
 

a Rukkel- tó Kft. üzemelteti a Dunavarsány- ban lévő Rukkel-tó Waterparkot. A csendes természeti környezetben, amely nyugalmat áraszt a Rukkel-tó Waterpark pihenési és felüdülési lehetőséget nyújt mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztály számára. A Rukkel-tó szolgáltatásai elsősorban mégis az aktív pihenést szolgálják. Évről-évre egyre nagyobb igény mutatkozik mind a magán, mind pedig a céges rendezvények (akár 5000 főt meghaladó, teljesen zártkörű rendezvény) lebonyolítására. A tó kiváló terepe lehet egy sokszínű, programokkal teli csapatépítő tréningnek vagy családi napnak, azaz bármilyen outdoor rendezvénynek.

A Rukkel-tó Waterpark több éve bonyolít rendezvényeket. Az elmúlt években kiváló kapcsolatokat alakítottunk ki minőségi szolgáltatókkal és saját technikai hátterünk is jelentős mértékben bővült, így bármilyen rendezvény (céges családi nap, csapatépítő nap, sportnap, tréningek, konferencia, állófogadás stb) lebonyolítását szakértelemmel végezzük, mind a személyi mind a technikai kívánalmak maximálisan magas színvonalú biztosításával. .

Engedje meg, hogy hangulatos tópartjával, hatalmas vízicsúszda vidámparkjával, valamint széles körű programjaival az Ön és családja szívébe is belopja magát a Rukkel- tó Waterpark.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, illetve igénybe venné szolgáltatásainkat kérem, keressen fel minket az alábbi elérhetőségek egyikén.

Étkeztetést is vállalunk!

E-mail: rukkel@waterpark.hu

eXTReMe Tracker
Rukkel-tó vizipark, 1991 - 2022    
waterpark.hu - Minden jog fenntartva.    
Strand - Csúszdapark - Kemping - Vizipark